STIŽU NOVE POGODNOSTI ZA OVE PENZIONERE: Zvanično je potvrđeno
Penzioneri, Foto: Beta/Dragan Gojić

sjajne vesti

STIŽU NOVE POGODNOSTI ZA OVE PENZIONERE: Zvanično je potvrđeno

Ove i druge planirane aktivnosti nastavljamo i tokom ove godine – podsetio je Branislav Lazarević

Objavljeno:

U Trsteniku je na sednici Skupštine Opštinske organizacije penzionera izmenjen Pravilnik Fonda solidarnosti pa je iznos beskamatnih kratkoročnih pozajmica za članove Fonda podignut sa dosadašnjih 10.000 na 20.000 dinara a mogu se vraćati u pet mesečnih rata bez kamate.

Kako je kazao predsednik Opštinske organizacije penzionera Trstenik, Branislav Lazarević, penzioneri su usvojili Izveštaj o radu i poslovanju organizacije penzionera u 2023, a razmotrili smo i usvojili i program rada, kao i finansijski plan za 2024 godinu.

1 / 5 Foto: Nebojša Mandić

Prema rečima Lazarevića, povoljnosti koje članovi ove organizacije mogu koristiti, pored Fonda solidarnosti, su nabavka životnih namirnica, pilećeg mesa, ribe i proizvoda od ribe, na otplatu u tri jednake mesečne rate, kao i nabavka ogreva, drva i uglja, uz povoljne cene i na deset jednakih mesečnih rata.

Penzioneri/Ilustracija
Penzioneri/Ilustracijafoto: Beta / Dragan Gojić, Nenad Kostić

– Isto tako penzioneri mogu konkurisati za besplatnu rehabilitaciju u banjsko-klimatskim centrima Srbije o trošku PIO Fonda u trajanju od 10 dana. Ove i druge planirane aktivnosti nastavljamo i tokom ove godine – podsetio je Branislav Lazarević.

Bonus video:

01:04

OVAKO MOŽEMO DA ISPRATIMO TOK POVEĆANJA PENZIJA DO 2024. GODINE! Stručnjak otkrio pokazatelj: Ovaj deo godine je presudan!

(Espreso/Penzionisani.rs/Vesna Pejčič/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.